Enzo
Aktywny użytkownik
- Punkty z reakcji
- 38
- Punkty
- 28
Ty parszywy antysemito, ja wiem co Twój dziadek robił mojemu narodowi w polskim kurorcie oświęcimskimNie zasłużyłeś.
Ty parszywy antysemito, ja wiem co Twój dziadek robił mojemu narodowi w polskim kurorcie oświęcimskimNie zasłużyłeś.
Mój dziadek zapierdalał z nimi ramię w ramię w Gross-Rosen więc chuja tam wiesz. A drugiego więziło NKWD. Już się nie musisz chwalić jak Twój cierpiał przywileje w ubecji.
Mam pytanie...Ech... dostanę za ten odkop złotą łopatę ale kij. Nie ma już nigdzie obrazka (pewnie dlatego że post sprzed 3 lat :V) ale na liście był kebab. Chodzi o mnie czy był jakiś inny kebab w x21 którego nie pamiętam? :E
Lel, czyli jednak ten kebabEch... dostanę za ten odkop złotą łopatę ale kij. Nie ma już nigdzie obrazka (pewnie dlatego że post sprzed 3 lat :V) ale na liście był kebab. Chodzi o mnie czy był jakiś inny kebab w x21 którego nie pamiętam? :E
A kim Ty w ogóle jesteś? Może chociaż jakieś dokumenty, list polecający od emira Abu Zabi, biografia, albo CV? Misce starczy obwąchanie tyłka.Ech... dostanę za ten odkop złotą łopatę ale kij. Nie ma już nigdzie obrazka (pewnie dlatego że post sprzed 3 lat :V) ale na liście był kebab. Chodzi o mnie czy był jakiś inny kebab w x21 którego nie pamiętam? :E