Welcome to Laboratorium X-21

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Wegetarianizm a homoseksualizm

Missile

Jebanz pedał
Punkty z reakcji
27
Punkty
28
ODDAJCIE NAM SB I SYGNATURY, FASZYSTOWSKIE ŚWINIE
Strona internetowa
kowekvsapap.ru
W tym temacie chciałbym abyśmy przedyskutowali związek pomiędzy niejedzeniem mięsa a posuwaniem chłopców przez innych chłopców. Czy jedno wiąże się z drugim? Czy występuje tutaj związek przyczynowo skutkowy? Co przemawia za tą teorią:
1. Facet ma gdzieś co je, byle by smakowało. Udziwnień szukają geje.
2. Facet jest głodny -> idzie polować na zwierzynę i ją zjada. Wszelkie inne formy zachowania są sprzeczne z ewolucją samców gatunku ludzkiego (typu: zamiast zjeść ten kotlet z dzika poszukam przez 3 godziny jagódek).
3. Facet, szczególnie głodny, gdy mu się poda posiłek z mięsem - zje ze smakiem. Wegetarianin, mimo że będzie głodny, odmówi posiłku, co przeczy ewolucji (głodny -> zjem cokolwiek byle by mieć siłę).
4. Kowek nie je mięsa. Przypadek?
5. Kryptogejowi konsumpcja mięsa może się kojarzyć z chapaniem dzidy, stąd nie je go, aby nie przywoływać we własnej głowie takich podświadomych skojarzeń. True samiec nie musi się tym przejmować.
6. Nie jesz mięsa -> musisz spędzić dodatkowy czas na tworzeniu diety, wyszukiwaniu alternatyw bogatych w białko, tak aby nie zabrakło żadnego aminokwasu w Twojej diecie, co podchodzi pod przesadne dbanie o siebie. Czy jest to męskie? No właśnie.
7. Jak brzmią nazwy alternatywnych posiłków dla kotleta, steku, polędwicy? Falafel, ciecierzyca... wystarczy wypowiedzieć te słowa na głos, by dotarło do nas ich gejowskie brzmienie.

Powodów znalazło by się wiele więcej, ja tymczasem zapraszam Was do dyskusji. Jecie mięso? Ruchacie się w dupę? Sprawdźmy czy moja teoria znajdzie uzasadnienie, czy też przeciwnie, zostanie obalona niczym koloseum Enza na myśl o fiendzonie z Infernalem.

Sölve

Piorun Kurwisty
Członek ekipy
Punkty z reakcji
75
Punkty
28
Drogi Messilu. Uważam, że wegetarianizm jest zachowaniem jak najbardziej anomalnym. Tacy ludzie nie mogą być normalni, co potwierdzałoby Twoje założenie. Mam nadzieję, że Ropas również wypowie się na ten temat, ponieważ jest najlepszym przykładem człowieka nienormalnego, który nie jest homoseksualistą.

Ropasiak

Użytkownik
Punkty z reakcji
3
Punkty
8
No szczerze mówiąc przez 10 lat w ogóle nie jadłem warzyw tylko same mięso. Teraz też z nimi nie przesadzam. :E A obecnie czekam na dostawę z KFC bo byłem za leniwy, żeby przejść przez jezdnie do KFC