Welcome to Laboratorium X-21

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Tzw fotele sportowe

• Thread starter Thread starter Lou
  • Start date Start date

Lou

Użytkownik
Punkty z reakcji
5
Punkty
18
Temat jak najbardziej poważny.
Mianowicie, na czym sadzacie dupska przed kompem? Moje krzesło biurowe z Ikei ma chyba, nie wiem, 12 lat i już trochę niedomaga, dlatego rozglądam się za nowym. Rozglądając się natrafiłam na tzw fotele dla graczy (lub jak kto woli sportowe), ale zastanawiam się czy to nie jest przerost formy nad treścią. :D Owszem, wyglądają na wygodne, tyle te ceny... 300 zł z hakiem jeszcze mogę dać, ale 1200 to raczej nie bardzo. Używa ktoś jakiegoś pro gamers only fotela?

Sölve

Piorun Kurwisty
Członek ekipy
Punkty z reakcji
75
Punkty
28
IMO te wszystkie progejmerskie fotele to lanie wody. W robocie siedzę na jakimś wyższym, obrotowym. Jak oprę plecy, to i łeb się mieści (chociaż Calebowi pewnie wystawałby, bo dłuższy jest). Uważam, że krzesło jest naprawdę ważne, ale nie aż tak, żeby płacić 1200 zł :D

Fred

Użytkownik
Punkty z reakcji
4
Punkty
18
Ano, parę stów można dać ale bez przesady. Grunt to się najpierw przymierzyć bo fotel reklamowany jako mega wygodny może się okazać akurat dla Ciebie niewygodny. A generalnie wszystko co jest robione For Gamers ma cenę założoną o jakieś 30-40%

Lou

Użytkownik
Punkty z reakcji
5
Punkty
18
Przypomniałam sobie, że parę miechów temu widziałam w Makro taki właśnie fotel, nawet usadowiłam na nim rzyć i był całkiem wygodny. Kosztował 300 zł, także przesadyzmu nie ma. Może się tam wybiorę i zobaczę czy jeszcze je mają.

Sölve

Piorun Kurwisty
Członek ekipy
Punkty z reakcji
75
Punkty
28
Lou post_id=1469 time=1494960479 user_id=58 napisał:
Przypomniałam sobie, że parę miechów temu widziałam w Makro taki właśnie fotel, nawet usadowiłam na nim rzyć i był całkiem wygodny. Kosztował 300 zł, także przesadyzmu nie ma. Może się tam wybiorę i zobaczę czy jeszcze je mają.
Zapewne też zależy od powierzchni danej rzyci :D Jutro walnę zdjęcie mojego krzesłaczka.

Lou

Użytkownik
Punkty z reakcji
5
Punkty
18
Kupiłam sobie to, tyle że w Makro dałam 306 zł, a nie 380 zł.
Jest wygodny, fajnie się siedzi, pewnie za tę cenę znalazłoby się coś lepszego, ale teraz za bardzo nie mam czasu popierdzielać po sklepach, a ciemno przez internety nie chciałam zamawiać.
Nada się.

Sölve

Piorun Kurwisty
Członek ekipy
Punkty z reakcji
75
Punkty
28
Oczywiście, że się nada. Teraz jest jeszcze tańszy. Może bym sobie sam coś kupił do pracy…

Lou

Użytkownik
Punkty z reakcji
5
Punkty
18
W Auchanie w związku z powrotem bachorów do szkoły jest teraz promocja na te fotele, 299,99 zł. =]

Lou

Użytkownik
Punkty z reakcji
5
Punkty
18
Pozytywne. Wygodny, fajnie się siedzi i wgl. Polecam.

Fred

Użytkownik
Punkty z reakcji
4
Punkty
18
Hmm, może się w takim razie któregoś dnia przewiozę do Auchana i przymierzę się do takiego fotela. Przydałoby się coś co spowodowałoby u mnie zaprzestanie siedzenia w pozycji półleżącej ;)